Om Klub Svanen

Klub Svanen er et fritidstilbud til dig som er over 15 år og fysisk og/eller psykisk handicappet.

 

Lokalerne

Klub Svanen holder til i Opalens lokaler på Anlægsvej 7 i Ringsted, som til dagligt bliver brugt til SFO. Derfor har vi en masse plads at boltre os på og en masse spændende lokaler, hvor vi kan afholde forskellige aktiviteter. Desuden er der ramper, så kørestolsbrugere kan benytte alle lokalerne.

 

Åbningstider

Klubben holder åbent hver tirsdag og torsdag fra 18:30-21:30 alle dage hele året rundt—dog ikke på helligdage. Enkelte dage kan have andre åbningstider, men dette gør vi opmærksom på her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.

 

Aktiviteter

Klub Svanen er først og fremmest et sted, hvor du kan komme og hygge dig.

Du kan være med til en masse forskellige aktiviteter, for eksempel: Scenen er din, sang og musik, hockey, og kreativt værksted. Vi har også aktiviteter “ud af huset”. Det vil sige aktiviteter, som ikke foregår i Klub Svanen, for eksempel: Svømmehal og bowling. Desuden planlægger vi ind imellem også ture til f.eks. bonbonland, fodboldkampe og koncerter.

Ca. 1 gang om måneden har vi også det vi kalder for madbix. Madbix er en aften hvor vi laver aftensmad, som man kan tilmelde sig til at komme og være med til at spise. Til madbix er der altid 2 – 4 hjælpere. Hjælperene er medlemmer der møder ind før tid sammen med 2 personaler, for at forberede maden. Hjælpere møder som regel klokken 17:00 og så plejer vi at spise klokken 19:00. At være tilmeldt madbix koster 30,- og til madbix får man altid to retter mad – enten forret og hovedret eller hovedret og dessert.

 

Baren

Klub Svanen har sin egen bar, som er åben hver klubaften. I baren kan man købe slik, chips og sodavand. Klubben har en regel som hedder at man max må købe to ting i baren på en klubaften. Der er altid et medlem som hjælper til i baren sammen med et personale. Hvis man gerne vil hjælpe i baren, skal man tilmelde sig til dette under samlingen, som klubaftenen starter med klokken 19:00.

Klubben har et barudvalg som består af medlemmer, der sammen med nogle personaler sørger for, at der bliver handlet ind til baren. Det er også barudvalget der er med at bestemme, hvad der skal sælges i baren. 

 

Kontoret

På kontoret i klubben ”gemmer” sig næsten altid et personale og det er som regel Kimmie du kan finde på kontoret. På kontoret bliver der taget imod tilmeldinger og betalinger samt andre administrative ting.

Man er altid velkommen til at komme ind på kontoret til en lille snak.

 

Du kan læse meget mere om, hvordan det er at være medlem i Klub Svanen i menuen til højre under “medlemskab