Medlemskab

Klub svanen er et tilbud til fysisk og/eller psykisk handicappede over 15 år. Klub svanen er et samlingssted, hvor man kan møde nye mennesker og opleve en masse spændende ting.

 

Klubaftener

Alle klubaftener starter med, at der er medlemmer som skærer frugt, laver saftevand og kaffe, samt sætter borde og stole op. Herefter afholder et medlem og et personale det vi kalder “samling”. Til samling gennemgår vi forskellige faste punkter. De faste punkter er:

  • Velkommen: Når der ringes med klokken begynder samling og der bydes velkommen til de fremmødte.
  • Personalet: Personalet for aftenen præsenteres.
  • Gæster: Hvis der er gæster bliver de præsenteret.
  • Dagens aktivitet: De tilmeldte til dagens aktivitet bliver læst op og der bliver givet info om der f.eks. er plads til andre, hvor aktiviteten afholdes og anden vigtig viden i forhold til aktiviteten.
  • Baren: Der findes et medlem som vil hjælpe i baren. 
  • Kalenderen: Kalenderen for de efterfølgende klubaftener gennemgås; her kan man tilmelde sig gratis-aktiviteter, hvis der er flere ledige pladser. Aktiviteter der koster penge bliver også gennemgået, men man kan kun tilmelde sig disse, hvis man efter samling går ind på kontoret og tilmelder sig og betaler med det samme. 
  • Er der nogle der har noget at fortælle? Her får medlemmerne mulighed for at fortælle, hvis de har oplevet noget spændende, eller hvis der er andet som man gerne vil dele med de andre medlemmer. 

På en helt almindelig klubaften hvor man ikke er tilmeldt en aktivitet er der stadig andet man kan lave. Først og fremmest er det altid muligt at sidde og hygge sig og snakke med de andre medlemmer. Derudover åbner klubbens bar altid, hvor man kan købe slik og sodavand. Klubben har også et billardbord til rådighed og der bliver altid sat musik på, til dem som gerne vil danse eller bare høre noget musik.

 

Se videoer fra vores klubaftener

 

Aktiviteter i huset

Klub Svanen arrangerer på næsten alle klubaftener en aktivitet. Da vi har rigtig meget plads i klubben arrangerer vi tit aktiviteter som foregår i huset, eller på klubbens udendørsområde. Af aktiviteter kan der nævnes; Kreativt værksted, madbix, vandkamp, scenen er din, sang og musik og hockey-turnering. 

 

Aktiviteter ude af huset

Selvom klubben har en masse  dejlige lokaler, arrangerer vi også ture ud af huset. Af ture ud af huset kan nævnes; Bowling, tur til Sjællandsfestival, bondegårdstur og tur i svømmehallen.

 

Se videoer fra vores klubaftener

 

Fester

Klubben arrangerer også fester. Vi bestræber os på at holde to fester om året: en forårsfest og en efterårsfest. Festerne arrangeres af personalet og som regel af et festudvalg der består af medlemmer. Alle medlemmer i klubben kan være med i festudvalget, så hvis man meget gerne vil sætte sit eget præg på en fest, så er det her man skal bruge sine kræfter.

 

Ledsager

Hvis du er et af de medlemmer, som har brug for en ledsager på klubaftener og til arrangementer, skal du vide, at dette slet ikke er et problem. Klub Svanen sørger nemlig for, at din ledsager altid kan komme med. Generelt set er det gratis at have sin ledsager med; det er dog vigtigt, at du gør os opmærksom på, hvis du har en ledsager med til nogle af arrangementerne, så vi er sikre på, at der er plads til dem. Kun ved særlige lejligheder (f.eks. til fester) beder vi om betaling for din ledsager, men hvis dette er tilfældet gør vi meget tydeligt opmærksom på det.

 

Pris

For at være medlem i klubben skal man betale kontingent.

Kontingentpriserne:

Medlemmer over 18 år: Kr. 100,- pr. måned.

Medlemmer under 18 år: Kr. 30,- pr. måned.

Medlemmer på STU-forløb: Kr. 30,- pr. måned.

Medlemmer over 18 år, som er på et STU-forløb, kan opnå studierabat, hvis der fremvises bevis på, at man er optaget på STU-forløb. Beviset skal vedlægges indmeldelsesblanketten

Kontingentet dækker at der hver aften bliver serveret frugt, saftevand og kaffe, som man må tage lige så meget af, som man vil. Derudover går det også som tilskud til aktiviteter og investeringer. Det er derfor klubben kan arrangere så mange ting, som ikke kræver betaling. Men; vi arrangerer også nogle gange aktiviteter som er lidt dyrere og disse kan kræve en ekstra betaling på f.eks. 30,-. Fester koster som regel mellem 100,- – 200,- at deltage i. Vi gør meget tydelig opmærksom på, hvis der er aktiviteter der kræver ekstra betaling. Det gør vi i vores nyhedsbrev og her på vores hjemmeside.