Aktuelle nyheder

AUGUST 2021

VI ER FLYTTET!

Først blev vi ramt af corona; så blev vi ramt af rotter. 2020 og 2021 bød på mange udfordringer for os – ligesom så mange andre – men der kom også noget rigtig godt ud af det. I forbindelse med, at klubben blev ramt af rotter, måtte vi flytte lokaler til Regnbuen i Ringsted. Lokalerne er så lækre og dejlige og helt perfekte for klubben, at vi har besluttet, at det er her Klub Svanen skal bo fremadrettet.

Her skal vi nok blive rigtig glade for at bo!

OKTOBER 2018

PÅRØRENDE ARRANGEMENT

Nyhedsbrevet for november og december er lige på trapperne og i den forbindelse holder vi julekoncert med luciaoptog for medlemmer og pårørende.

 

JANUAR 2018

KLUB SVANEN = KOMMUNAL

01.01.2018 blev Klub Svanen kommunal. Indtal da har vi været en selvejende institution. Da vi blev kommunal, fik vi også en ny leder. Hun hedder Birthe Hansen og hun glæder sig meget til at lære klubben at kende.

 


FEBRUAR 2017

25 ÅRS JUBILÆUM

25 logo igennem

JUBIII! I år kan klubben fejre 25 års jubilæum og vi er allerede godt i gang med vores jubilæumsår. Vi glæder os sådan til at fejre vores jubilæumsår, sammen med klubbens medlemmer og vi har spændende projekter klar hele året.

 


 

OKTOBER 2016

SCENEN ER DIN “CHRISTMAS SPECIAL”

til-hjemmeside

Tirsdag den 13. december er alle familiemedlemmer, kærester, venner og veninder inviteret til en ordentlig omgang hygge i Klub Svanen.

Vi fejrer nemlig lucia med et fint luciaoptog efterfulgt af scenen er din – og denne gang er det jo selvfølgelig en juleudgave af scenen er din. Det betyder, at dem der skal optræde selv skal medbring en CD med den julesang, som de gerne vil optræde med.

Klubben åbner dørene klokken 18:30 for medlemmer og gæster, som så skal samles i multirummet, hvor der vil være mulighed for at handle i baren. Klokken 19:00 starter luciaoptoget, så det er altså vigtigt at alle tilmeldte til scenen er din kommer klokken 18:30, så de kan nå at få numre på og aflevere deres musik.

Shh.. Vi har også hørt at der bliver gæsteoptræden i løbet af aftenen!

 

AUGUST 2016

OKTOBERFEST

Klub Svanen er klar med årets fest!  Denne gang med temaet “oktoberfest”, så det gælder om at finde det fine tyrolertøj frem! Find indbydelsen i nyhedsbrevet for september-oktober.

OKTOBERFEST

.

.

APRIL 2016

VEJARBEJDE PÅ ANLÆGSVEJ! 

Der er vejarbejde på Anlægsvej og det kan derfor være lidt besværligt at komme til klubben. Kør derfor efter Tværallé og parker på den parkeringsplads der næsten støder op til Anlægsvej. Parkeringspladsen er den vi har markeret med et rødt kryds på billedet herunder. Som I kan se på billedet er parkeringspladsen altså LIGE ved siden af klubben, som er det sorte hus vi har sat en rød ring om.

parkering

På klubbens generelforsamling den 28. januar 2015, blev der delt en masse diplomer ud.

Vi offentliggjorde nemlig hvem der blev årets klubmedlemmer, årets æresmedlem og hvem der var vores cykelkonkurrence “Klub Svanens sejeste cykelrytter 2015”.

 

MARTS 2016

Årets æresmedlem 2015.  

Årets æresmedlem er et medlem personalet udpeger, som de synes har gjort noget ekstraordinært i årets løb.

Årets æresmedlem 2015 er blevet Louise Sonne.
Louise Sonne har været med til at tage ansvar i klubben hele året: hun har hjulpet sine klubmedlemmer med f.eks. at handle i baren og sørge for at der er mælk til kaffen. Personalet ved, at de altid kan spørge Louise om hvem der har været i klubben og hvilken jakke de har haft på: Louise har nemlig altid overblikket.
Årets æresmedlem 2015 - Louise

 

 

Årets mandlige + kvindelige klubmedlem 2015

Medlemmerne har siden slutningen af december kunne stemme på, hvem de synes der i år skulle blive årets mandlige og kvindelige klubmedlem.

Årets mandlige klubmedlem 2015 blev Leif.
Årets kvindelige klubmedlem 2015 blev Maria.

Årets klubmedlemmer 2015 - Leif og Maria

 

 

Klub Svanens sejeste cykelrytter 2015

Medlemmerne har i 2015 kunne cykle på klubbens motionscykel og dermed få et lod i konkurrence.

Den heldige vinder blev Asta, som nok har været det mest flittige medlem til at cykle. Asta er faktisk blevet så glad for det, at hun har fået en motionscykel derhjemme og har tabt mere end 10 kg!!! SÅ SEJT ASTA!!!!

Klub Svanens sejeste cykelrytter 2015 - Asta